3 Ocak 2014 Cuma

Kamp Sandalyeleri

Kamp sandalyeleri genellikle çok tercih edilen kamp eşyaları arasındadır. Portatif ve katlanabilir özelliklerinden dolayı taşınması ve yer değiştirilmesi oldukça kolaydır. Her çeşit ve kalitede kamp sandalyesi ve taburesi bulmak mümkündür.
Genelde konforlu yapılara sahip kamp sandalyelerinin cepli olanları da mevcuttur. Ön tarafında ayaklarınızı uzatmanız için hazırlanmış destek bölmesi ve yastık eklentili kamp sandalyeleri mevcutken fiyatları da kalite konforuna bağlı olarak değişmektedir.
Farklı renk, desen ve modellerde olan kamp sandalyeleri, genelde aynı boylardadır. Tek kişilik üretilirler. Balıkçılık için geliştirilmiş kamuflajlı sandalyeleri sitemizden temin etmeniz mümkündür.  Özellikle sazan gibi akıllı balıkların olta avcılığında gizlenme amaçlı bu tip ürünlerin kullanması görünmemeniz için önemlidir. Bunun yanı sıra yanlarında büyük cepleri olan modellerde yine balıkçılık veya diğer avcılıklar için kullanışlı modellerdir.
Set halinde satılan ürünler, masa ve sandalyeleri ile beraber temin edilmektedir. Genelde 4’lü sandalye ve bir masa şeklinde satılmaktadır. Tekli sandalyelere göre daha ağır olan bu tip ürünler az yer kapladıkları için uzun süresi çadır kamplarında sıklıkla tercih edilmektedir. Yıpranmış olan sandalye döşemeleri için sadece kılıf halinde satılan ürünlerde mevcuttur.

Tabureler sandalyelerden daha uygun fiyatlıdır. Fakat konfor bakımından kamp sandalyeleri daha kullanışlıdır. Tabureler çok küçük ve portatif olarak üretilmektedir.
Outdoor malzemeler satan hemen hemen her yerde bulabilecek olan kamp sandalye ve tabureleri çok uygun fiyatlarla balikmarketim.com’dan temin etmeniz mümkündür. Birçok farklı firma ve fiyat aralıklarında kamp sandalye ve tabureleri sizlerle buluşuyor.

Kaynakça: http://www.balikmarketim.com/
Wikipedia: http://tr.wikipedia.org/wiki/Sandalye 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder