10 Ocak 2014 Cuma

Mercury Motorlar

MERCURY 25 HP 4 ZAMANLI KISA MANUEL  ELEKTRIKLI YAKIT ENJEKSİYONLU DENİZ MOTORUMercury Motorları 


                                            
Mercury şirketi, isanların deniz üzerinde neden mutlu olduğunu anlayıp buna katkı sağlamak için motorlarını sürekli geliştirmeyi hedeflemektedir. Mercury şirketi eğlence amaçlı, ticari amaçlı ve devlet adına, motor üreterek, bunların yedek parçalarını ile hizmete sunmaktadır.  En ünlü ürünleri dıştan takılma motorladır. Bunların yanında pervaneler, şişime botlar, kuyruklar, elektronik aksam parçaları ve bakım yağları da üretmektedir. Amerikan markası olan Mercury, balık avcılığına çıkan kişilere ve ya gezmek için su üstünde tatil yapanlara kusursuz hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Kendilerini geliştirmek için kullanıcılarından tavsiye isteyerek, onların deneyimlerinden faydalanmaktadır. Teknolojilerini geliştirmek için bu tavsiyelerden yola çıkarak çalışmalar yapmaktadırlar. 2009’dan beri belli dönemlerde toplantılar ve buluşmalar düzenleyerek müşterileri ile birlikte aktif olarak ilgilenmektedirler.
Mercury şirketi için önemli olan değerler, müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde olması, teknolojik gelişmelerin sürekli takibi, kalite ve maliyet iyileştirmeleri yoluyla, ürün hattını ve küresel ürün geliştirilmesini sağlamak, tüm bileşenler için onur ve güven ile hareket etmek, çalışan motivasyonu en üst düzeyde sağlanması ve çevreyi korumak için doğal kaynakların korunmasına destek olmaktır.
Birçok farklı modeli olan Mercury motorların, her modelinde farklı beygir gücü kabiliyetli motorlar bulunmaktadır.  Pro Fourstroke, Verado SixCylinder, Verado Forurstroke, OptiMax Pro XS gibi modelleri kuvvetli motorlar olup yüksek beygir güçlerine sahiptir. OptiMax 3.0L, OptiMax1.5L, 150 FourStroke, FourStroke 40-60 gibi modeller daha düşük beygir gücüne sahip modelleridir.  Tekne özelliklerine göre en uygun seçimi önererek maksimum parfomans sağlanmasına yardımcı olurlar. 2 zamanlı ve 4 zamanlı benzinli motorlarda lider konumdadırlar. Dünyadaki en geniş 4 zamanlı motor yelpazesine sahip markadır.

Diğer markalardan en önemli farklı düşük beygir güçlü motorlarda da en yüksek performansı sağlamasıdır. Genelde yüksek beygir gücüne sahip motorların çok kaliteli sürüş sağladığı düşünülürken Mercury bu olguyu tamamen yıkmaktadır.  Bunun haricinde yetkili servis haricinde açılan motorların garanti belgesi imzalanmamaktadır. 

Kaynakça: http://www.balikmarketim.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder