13 Ocak 2014 Pazartesi

Deniz ayakkabısı

Deniz ayakkabısı

Sahilde yürürken veya denize girerken ayakların yaralanmaması için üretilen deniz ayakkabıları vardır. Bu ayakkabılar genelde kauçuk tabanlı, sudan etkilenmeyen neopren malzemeden üretilirler. Deniz suyundan ve tuzdan etkilenmez ve uzun süreler güvenli kullanım kolaylığı sağlarlar.
          

Son yıllarda iyice yaygınlaşan deniz ayakkabıları, taban rahatlığı sayesinde günlük hayatta da sıklıkla kullanılmaktadır. Fiyatları çok uygun olan modeller bulunduğu gibi profesyonel olarak kullanılan ve zıpkıncılık gibi sporlarda tercih edilen modellerde fiyatlar yükselmektedir. Bazı modelle spor ayakkabısı görünümde iken bazı modeller terlik şeklinde üstü açık olabilmektedir. Hava alma olanağı sağlayan delikleri ayakta mantar oluşumunu engelleyerek rahat kullanım sağlar. Birçok farklı çeşit ve renkte deniz ayakkabısı modeli vardır.
Dalış patiklerinin üstüne giyilebilir ve daha iyi koruma ve sıcaklık sağlarlar. Ayrıca patiklerin tabanlarının aşınmasını önlerler. İnce yapıda olanları dalış paletlerinin içe de giyilebilmektedir. Sert tabanı sayesinde zemindeki girinti ve çıkıntıları hissetmeden ya da ayağınıza yosun değmesi derdi olmadan suya girebileceksiniz. Şık görünümleri sayesinde günlük hayatınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynakça: http://www.balikmarketim.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder