14 Ocak 2014 Salı

Tabure Fiyatları

Tabure fiyatları

Tabureler model ve kalite bakımın çok çeşitli bir ürün yelpazesine sahiptir. Yapıldığı malzemeye göre tahta, plastik, metal gibi birçok tabure ve sandalye bulunur. Tabi fiyatları da malzeme yapısı, kalitesi, büyüklüğü ve markasına göre değişim gösterir.
/
 
Tabure fiyatları 10 TL’den başlayarak özelliklerine göre artar. Açılır kapanır modellerde paslanmaz çelik taburelerin fiyatları yüksekken, plastik profil ve bez geçirmeli taburelerin fiyatları çok düşüktür. Yine sırtlıkları olan tabureler 15 TL’den başlamaktadır. Taburenin yüksekliği ve konforu arttıkça fiyatı da artar. Barracuda arkalıklı tabure fiyatları 25 TL’den başlarken CAPTAİN tabureler 12 TL’den başlar. Kendinden çantalı modeller 30 TL’den başlar. Bu hem kullanışı kolay hem de çok yönlü bir tabure modelidir.

Taburelerin genellikle rahatsız olduğu gibi bir düşünce vardır. Bu ucuz modeller için geçerli olabilir. Fakat geniş oturma yeri ve sırtlığı olan tabureler çok konforlu olabilmektedir. Diğer modellere göre daha pahalıdır, fakat uzun ömürlü ve rahattırlar. Fiyatları 25 TL’den başlar. 100 TL’lik modeller de mevcuttur. Bunlar çantalı, kamuflajlı ve rahattır. Verilen paranın hakkını verirler. RON THOMPSON markasının çantalı tabure modeli 60 TL’dir. REMİXON markasına ait kamış çantalı tabure fiyatı ise 47 TL’dir. Balık avcılılarında uzun süreli bekleyişler yaşanacağı için bu tip tabure ve sandalyelerin kullanımı daha rahattır. Ayrıca tabure altında kamış koyma yeri bulunan tabureler mevcuttur. Bu tabureler balıkçılara özel olarak üretilmektedir.
 
Küçük, orta ve büyük boyları olan standart taburelerin fiyatları değişmektedir. 15-18 TL arasında küçük boy tabureler, 20-22 TL arasında orta boy ve 25-28 TL arasında büyük boy taburelerin fiyatları değişmektedir.


Kaynakça: http://www.balikmarketim.com/
Wikipedia: http://tr.wikipedia.org/wiki/Tabure 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder