29 Eylül 2014 Pazartesi

Aksesuarlarda Dam

 Saymakla bitmeyecek ürünler arasında makine bakım yağı, misina stoperi, turna ağızlığı, uç porselen, boyli iğnesi gibi saymakla bitmeyecek daha nice ürünlere sahiptir. Bu saymış ve bazılarının tanımını yapmış olduğumuz ürünlerin hepsi balıkçıların işlerini daha rahat yapmaları için düşünülerek hazırlanmış ürünlerdir.

Elbette bir balıkçı için sadece yemler dışında önemli olan başka malzemeleri daha vardır. Bu malzemeler içinde tasarlanmış aksesuarlar. Balıkçı için kamışın önemi tartışılamaz bir konudur. Teknede balıkçı kamışı tutmakta zorlanabilir ya da yorulabilir. Bu nedenden ötürü de kamış tutucu aksesuarlar geliştirilmiştir. Kamışlar için tasarlanan diğer bir ürün ise kamış ayağıdır. Bu ürün ise kıyıdan yapılan avlanmalarda kamışın dayanması için düşünülmüş bir aksesuardır.

Son yıllarda teknolojinin de gelişmesi ile balıkçıların işini oldukça dam aksesuarlar aynı zamanda da kaliteli ürünleri ile adından söz ettirmektedir. Genellikle balıkçıların çok çeşit aradıkları zaman alman marka dam yardımcı olabilmektedir. Bir balıkçı önemli olan malzemelerin korunmasında son derece işe yarar aksesuarlara sahiptir. Örneğin balıkçı için çıktığı avda canlı yemini muhafaza etmesi önemlidir. Bunlar için dam aksesuarlar arasında canlı yem kutuları, livar kutuları, iğne kutuları gibi kutu çeşitleri oldukça çoktur. Saymış olduğumuz bu kutular kullanım amacımıza göre değişik ebatlarda ve gözlerde tasarlanmıştır. Bu kutularda her türlü kurtları da muhafaza edebilirsiniz.

Gece çıkılan balıkçılıkta aydınlanmak önemli bir maddedir. Bunun içinde balıkçılarımız için kullanımı da kolay bir kafa lambası tasarlanmıştır. Ürünleri oldukça geniş olan dam aksesuarlar tek tek balıkçılar için özel olarak üretilen ürünlerdir. Geniş olan ürün yelpazesinde meraklı ve işini şansa bırakmak istemeyen balıkçılar için misina derinlik sayacı hazırlanmıştır. Bu üründeki fayda amacı ise denize atmış olduğumuz misinanın ne kadar derinliğe ulaştığını öğrenmektir.






Tüm Dam Aksesuarları İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder