29 Eylül 2014 Pazartesi

Damın Kamışları

 Teknoloji ürünleri olan markalar balıkçıların önemli eşyaları arasında kamışın gelişimi konusunda da ellerinden geleni yapmaktadırlar. Kamış bir balıkçı için son derece önemli malzemeler arasında yerini almaktadır. Bu kadar önemli olan malzemede teknoloji ile eş değerde çalışan dam olta kamışları avlanma şekilleri konusunda gerekli tecrübeye sahiptir. Her türlü avlanmada kullanım sağlamanız mümkün olan ürünlere sahiptir. Fiberglas yapısı ile modern bir görünüme sahip olan kamışlara sahiptir.

Kıyıdan avlanmaların yanı sıra tekne ve botta kullanımlar için tasarlanmış ürünleri de mevcuttur. Tekneden kullanımlar için tasarlanan kamışların bir kısmı porselenden yapılmakta olup üzeri paslanmaz krom ile kaplanmaktadır. Özel olarak geliştirilen dam olta kamışları hem ip hem de misina kullanımı için kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca kamışların birleşim yerleri paslanmaz metalden birbirine geçmeli olarak üretilmektedir. Botlarda kullanılacak olan kamışların hafif olması gerektiğini yakından bilen bir marka olması da konuya hâkimliğini göstermektedir.

Geliştirilerek üretilip tasarlanan bu kamışlar modern bir görünüme sahiptir. Balıkçılığa başlayan yeni balıkçı adaylarımız için ekonomik dam olta kamışları vardır. Profesyonel balıkçılarımız içinde geniş ürün yelpazesi bulundurmaktadır. Her kesin rahatça kullanabileceği ürünleri içinde barındırmaktadır. Zorluklarla mücadele edeceğimiz ister sazan olsun isterse yayın balığı olsun bu tarz güçlü deniz canlıları ile mücadele sırasında kendisini kanıtlayan kamışlar üretmekte olan dam olta kamışları sizler için keyifli balıkçılık sunmaktadır.

. Piyasa balıkçılık konusunda kullanılan malzemelerin üretimi oldukça çok marka tarafından yapılmaktadır. Markaların çok olması kafaları karıştırabilir. Bu karışıklığın önüne geçmek için avımızı belirlememiz yeterli olacaktır.






Tüm Dam Olta Kamışları İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder