29 Eylül 2014 Pazartesi

Çantalar ve Dam

 Bir çantanın önemini şu şekilde anlatmak daha doğru olur. Dışarı çıktığımızda kullanabileceğimiz her ürünü muhakkak yanımızda taşımak gerekir ki bunu taşımada çanta en temel malzemedir. Kullanacak olduğumuz daha doğrusu almayı düşündüğümüz dam çantalar yanımızda götürmeyi düşündüğümüz eşyaların miktarına göre seçilmelidir. Doğru çanta seçmek için ilk olarak eşya miktarını belirlemeli ve ardından bizim vücudumuzu nasıl kavradığına bakmalıyız. Doğada yapacak olduğumuz faaliyetlerde sırt çantalarını uzun süreli taşımak zorunda kalabiliriz. Çünkü doğada nasıl bir ortamda etkinlik yapacağımız belli olmayabilir.

Hangi konuda çanta seçimi yapacak isek bunun ilk olarak kaliteli olmasında özem göstermeliyiz. Kalite konusunda alman bir firma olan dam çantalar balıkçılar ve sporcular tarafından tercih edilen bir markadır. Çünkü balıkçılar için en temel olan kullanmış oldukları balıkçılık malzemelerinin sağlam şekilde taşınmasıdır. Kamış, balıkçılar için önemli malzemeler arasında olduğu için dam markası ilk olarak bu konuda destek vermiş balıkçılarımıza.

Bu özelliklerin devamında ise kullanmak istediğimiz çantanın çok fonksiyonlu bir yapıda imal edilmesi de önemlidir. Örneğin seçmek istediğiniz çanta belinizi sıkı bir şekilde kavrasın istiyorsanız bel kısmında kayışları hem sırtımız sıkı bir şekilde sarar hem de omuz ile bel arasında bir orantı kurar. Çeşitlilik konusunda dam çantalar son derece işinin uzmanıdır. Zevkinize göre seçimleri gerçekleştirebilirsiniz. Eğer balıkçılık için bir çanta kullanmayı düşünüyorsanız. Bunlarında kendi içlerinde çeşitliliği vardır. Balıkçılar için; kamış çantaları, sırt çantaları, jig ve pılker çantaları mevcuttur. Kamış çantaları 3 ve 4 bölmeli olmak üzere çeşitlenmiştir.




Tüm Dam Çantaları İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder