29 Eylül 2014 Pazartesi

Damda Misinalar

 Balıkçılar için büyülü bir ip olan misina balıkların bize ulaşmasında en önemli malzemeler arasında yer almakta yüzümüzü güldürmektedir. Bunun karşıtı olan bir durum ise güçlü olan bir balığın misinamıza gelmesi ile oldukça ciddi bir güç sergilemektedir. Bu güç karşısında kullandığımız misinanın kopması ile avımız hüsrana uğrayabilir. Bu hüsran ile karşılaşmamak için markalı misinalarla çalışmakta fayda vardır. Markalı ürünler arasında dam olta misinaları bulunmaktadır. Ucuz ve markasız ürünleri alırken bütçemize sağladığı faydayı maalesef kullanırken görememekteyiz. Misina kullanımında hatta diğer tüm balıkçılık malzemelerinde belirli bir kalite için standartlarınız olması gerekmektedir.

Misinada dayanıklılık ön planda olmakla birlikte balıkların artan ürkekliği karşısında görünmezliği de önemli seçenekler arasında gelmektedir. Bu anlamda görünmezlik konusunda da sınırları bir hayli zorlamaktadır. Karşı konulan güce maksimum direnç sağlayan bir misina olan dam olta misinaları yüzde yüz karbondan imal edilmektedir. Surf avcılığı, sazan avcılığı ve sudak avlanmalarda kullanımlar farklılık göstermesi açısından her bir değişen farklılık için ayrı misinalar tasarlanmıştır.

Alman teknolojisi ile üretilmiş olan dam olta misinaları balıkçılık geçmişi çok eskilere dayanmaktadır. Asıl gücünü uzun süren balıkçılık geçmişinden hem de teknoloji ile birlikte çalışmasından almaktadır. Belirlenen ihtiyacı ve beklentinizi karşılaması için değişik kullanımlara göre tasarlanmıştır. Güzel bir balıkçılık geçirmeniz için aklınızda en küçük soru işareti kalmaması oldukça önemlidir. Soru işaretlerinin olmaması için soruların cevaplanması en temel unsurdur.




Tüm Dam Misinaları İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder