30 Eylül 2014 Salı

Sproda Olta Makinası

 Balıkçılar hem kendilerini hem de giderek balıkçılığı geliştirmektedir. Sektörün gelişimi konusunda kullanılan malzemelerinde etkisi oldukça fazladır. Balıkçılık sektörüne hizmet eden oldukça çok firma vardır. Bu firmalarda balıkçılık malzemeleri konusunda üretimlerde teknolojiyi takip etmektedirler. Teknolojiyi takip eden ürünler arasında spro olta makinaları gelmektedir. Çok fazla ürün çeşitliliğine sahip olan bu marka balıkçılarında kalite konusundaki tercihleri arasında yer almaktadır. Gerekli olan özellikleri tek tek içinde barındıran marka olmakla da ön saflarda yerini almaktadır.

Bir olta makinesinde aranılan bütün ürünlerin hemen hemen hepsini spro olta makinaları kendi içinde barındırmaktadır. Öncelikli olarak bir olta makinesi seçilirken avlanma şekli ve avlanılacak olan balık göz önüne alınarak tercihler yapılmaktadır. Bu özelliklerin dışında makinelerin detaylarında daha doğrusu tekniklerinde dikkat edilmesi gereken bazı özellikler vardır.

Makinelerin teknik özelliklerinde; kalaması önemlidir. Kalama bir olta makinesinde fren sistemini oluşturmaktadır. Balık ile mücadele sırasında misinanın sarılmasında ve balığın çekme kuvvetine karşı koyacak şekilde sağlam fren sistemi geliştirmektedir. Kalama konusunda spro olta makinaları önden kalamaya sahiptir. Artık günümüzde teknolojiyi takip eden bütün markalarda kalama sistemi öndendir.

Avlanma yöntemlerine göre değişik ağırlıklarda da bulunan spro olta makinaları spin avcılığı için son derece hafif ağırlıktaki makinelere sahiptir. Olta makinesinde bilye sayısıda önem arz etmektedir. Bilye sayısı ne kadar fazla olursa bir makine için hatta balıkçı için o kadar iyi olacağı anlamına gelmektedir. Son çağ teknolojisini takip eden markalar kalitesinden de anlaşılabilmektedir. Bu ürünler olta makinesi konusunda makul ücretlere de sahiptir.






Tüm Spro Olta Makinaları İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder