29 Eylül 2014 Pazartesi

Aksesuarlar ve Berkley

 Balıkçılığın her anı ve her kolaylaştırma yöntemi düşünülerek hazırlanan o kadar çok aksesuar vardır ki artık balıkçılıkta oldukça kolay olmaktadır. Bu ürünlerden olan berkley aksesuar da çok çeşitli ürünlere sahiptir. Aksesuarların çeşitliliği içinde yem tümleri vardır. Bu aksesuar çekirge, böcek, kurt, solucan, fare, kurbağa gibi canlı yemlerinizi muhafaza etmek için tasarlanmıştır. Huni şeklinde olmasından dolayı üst bölümünde bulunan huni şeklindeki ağzından canlı yemleri tek tek atabilirsiniz.

Yemler konusundaki berkley aksesuar içinde yem kutusu da vardır. Bu aksesuar ise sahte balıklarınızı muhafaza edebilirsiniz. Yem konusunda ki aksesuarların dışında kamış kullanımı içinde tasarlanmış olan kamış çantası da mevcuttur. Kamışlarınızı taşınmasında ve muhafaza edilmesinde oldukça çok işe yaramaktadır. Oltamıza takılan balığın kıyıya yaklaşmasında ya da tekneye alınmasında kullanılan berkley aksesuar olan katlanabilir kepçedir. Bu aksesuar birçok balıkçı tarafından kullanılan malzemedir. Bunun akabinde balıkçıların sağlığı ve şıklığı içinde tasarlanmış olan aksesuarlar vardır. Bu aksesuarlar içerisinde şapka vardır. Bu aksesuar balıkçıların yaz aylarında avlanmaları sırasında onları güneş ışınlarından korumak için tasarlanmıştır.

Doğayı korumanın yanında balıkçılıkta önemli olan balık yakalamak ve bu avlanma sürecini sıkıntısız bir şekilde geçirmektir. Bu süreçte ise balıkçılık malzemelerinin rahat kullanımı ve süreci rahat geçmesi için isteğe göre kullanılan bazı berkley aksesuar vardır. Bu aksesuarların üretimini gerçekleştiren birçok marka olmakla birlikte berkleyde bunlardan birisidir.

Gece çıkılan avlanmalar için farklı ihtiyaçlar doğmakta ve bu ihtiyaçlardan biriside aydınlanmadır. Aydınlanma sorununa çözüm bulmak içinse ledli balıkçı lambası tasarlanmıştır. Tabi sadece avlanma değil bot ile denize açılma esnasında da kullanılabilecek ürünler vardır. Bu ürünlerin başında da şişme bot taşıma çantasıdır.






Tüm Berkley Aksesuarlar İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder