1 Ağustos 2014 Cuma

Surf Yöntemler ve Lineaeffe

 Değişen ve gelişen dünya teknolojisinde balıkçılıkta nasibini almıştır. İşte balıkçılığın almış olduğu nasiplerden birisini inceleyecek olursak; bunlardan biriside türküye de boğazlarda uygulanan ve yeni yeni ülkemize gelmiş olan balıkçılık yöntemlerinden birisi olan surftür. Surf başlı başına bir teknik olmakla birlikte balıkçılığa yeni bir nefeste katmaktadır.

Hayatta birçok şekillerde kendimizi rahatlatmak isteriz, bunun içinde belirli uğraşlar, faaliyetler gerçekleştiririz. Genelde biraz olsun rahatlamak için yapmış olduğumuz faaliyetler arasında balıkçılık yerini almaktadır. Balıkçılık bazılarımız için bir tutku haline dönüşmenin yanı sıra bazılarımız içinde geçim kaynağıdır. Son yıllarda balıkçılık her anlamda gelişmiştir.

Dalgalı denizlerde kum tanecikleri tepesi adını vermiş olduğumuz tepecikler oluşmaktadır. İşte bu oluşan tepelere kamışımızın ulaşması gerekmektedir. Bu nedenden dolayı kamış konusunun özellikleri iyi bir şekilde değerlendirilmedir. Surf kamışlarda lineaeffe extreme cast surf olan ürünü oldukça iyidir. Lineaeffe surf kamışları konusunda en iyi ürünlere sahiptir.

Avlanma yöntemi dışında sportif balıkçılığa son derece farklı bir soluk katmakta olan surf balıkçılığı insana oldukça keyifte vermektedir. Ülkemizde genellikle boğazlarda yapılmakta olan bu avlanma şekli dünya çapında oldukça yaygın olarak yapılmaktadır. Dünya çapında yaygın olarak yapılması markaların malzeme üretimi konusunda iyi çalışmaları gerektiğini ve de iyi çalıştıklarını göstermektedir. Lineaeffe extreme 180 cast kamış 4.40 dünya genelinde bilinerek ve beğenilerek kullanılan bir kamış olmanın yanı sıra surf konusunda da oldukça iyi bir kamış üretimine sahiptir.






Tüm Lineaeffe Kamışlar İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder