1 Ağustos 2014 Cuma

Lineaeffe ve Cast

 Gelişen ve değişen teknoloji ile balıkçılık farklı bir yön kazanmıştır. Gelişen balıkçılıkta artık kıyıdan bekleyerek balık yakalamak oldukça zorlaşmaya başlamıştır. Balığın gelmesi yerine balığın gelmiş olduğu bölgelerden balık yakalamaya çalışılmıştır. Bu gibi durumlar sonucunda balıkçılıkta yeni yöntemler çıkmaya başlamıştır.

Surf balıkçılığı diğer balıkçılıklara nazaran farklı bir balıkçılık yöntemidir. Bu yöntemde kamışın rolü oldukça fazladır. Bu yöntem için kullanılacak olan kamışın özellikleri arasında kamışın boy uzunluğunun 350 cm den yüksek olması gerekiyor. Bunun yanı sıra kalınlığının büyük olması gerekiyor ki dalgalar ile mücadele edebilelim. Biraz önce bahsetmiş olduğum lineaeffe extreme cast 430cm kamışın boy uzunluğu adından da belli olduğu gibi 430 cm dir. Yani surf yöntemi için kullanılabilecek boy ölçütüne uymaktadır.

Çıkan bu yöntemler arasında surf balıkçılığı yerini almaktadır. Teknolojinin ürünleri arasında olan surf balıkçılığı içinde lineaeffe extreme cast 430cm bulunmaktadır. Bu yöntem akıllara biraz farklı gelse de oldukça güzel ve hareketli bir yöntemdir. Bu yöntem; dalgalı, dip kısmı kumlu ve çabuk derinleşen denizlerde yapılmaktadır.

Ağırlığı 484 gramdır. Ayrıca surf kamışın da atar oldukça önemlidir. Lineaeffe extreme cast 430cm olan kamışımızın atarı ise 180 gramdır.

İnsan hayatı için önemli olan mutluluk ve huzurdur. Bu gibi ihtiyaçları karşılamak amacı ile de hayatta bir takım faaliyetler yapılmaktadır. Bu faaliyetler arasında balıkçılık çok büyük bir paya sahiptir. Bunun nedeni ise suyun insana vermiş olduğu mutluluktur. Aynı zamanda balık yakalamakta oldukça keyif verici bir durumdur.








Tüm Lineaeffe Extreme Cast İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder