1 Ağustos 2014 Cuma

Kamışlar ve Surf

 Ülkemizde yeni kullanılan bir yöntem olmasında dolayı kamışlar konusunda da yenilikler ortaya çıkmıştır. Denizin dalgaları ve balıkların kaçışları ile mücadele etmek için lineaeffe extreme cast 430 kamış oldukça idealdir. Surf kamışın boy uzunluğunun 3.50 metreden aşağı olmaması gerektiği gibi bu ölçüden yüksek olması gerekmektedir.

Söylemiş olduğumuz lineaeffe extreme cast 430 model kamışın uzunluğu 430 cm uzunluğundadır. Diğer yönden de güç olarak oldukça güçlüdür. Surf avlanma tekniğinde kullanılacak olan kamışların sap kısımlarının karbondan üretilmiş olması gerekmektedir. Bunun nedeni ise kamışın o dalgalarla mücadele ederken elimizden kaymaması gerekmektedir. Lineaeffe extreme cast 430 model kamışın sap kısmı ise yüksek karbon ile üretilmiştir.

Surf kamışların da genellikle yüzük genişliklerine dikkat edilmesi gerekmektedir. Kamış yüzüklerine takılan misinalar daha doğrusu ip misinalar yüzük gözlerine ciddi zararlar vermektedir. Makine seçimimizi de bu gözlere belirlersek oldukça iyi verimler alabiliriz. Bu lineaeffe extreme cast 430 model kamış gerçek anlamda oldukça lüks ve çok dayanıklı bir kamıştır. Özel taşıma çantası da mevcut olan bir kamıştır. Lineaeffe markanın kamışları arasında oldukça popüler olan bir kamış çeşididir.

Levrek, çupra, kalkan gibi balıklar bu dalgalarda görünen küçük deniz canlıları ile beslenmektedir. Bu teknik ile balıkları avlarken kullanılacak olan malzemelerde doğal olarak farklılık göstermektedir. Kamış seçimi oldukça önemlidir. Hem denizin hırçın dalgası ile hem de balıkların kaçmak için mücadeleleri ile savaşmak gerektiği için kamışın güçlü olması gerekiyor.






Tüm İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder