1 Ağustos 2014 Cuma

Kamış Koruyucuları

 Teknolojinin gelişimi ile kendisini geliştiren bir mesleklerden biriside balıkçılıktır. Balıkçılık ilk yıllar ile kıyaslanınca şu dönemde zirvede diyebiliriz. Bunun zirveye taşınmasında teknolojinin ürünleri olan malzemeler yerini almaktadır. Oldukça uğraş verici ve bir o kadarda zevk veren bir uğraştır.

Tatlı ve tuzlu su da olmak üzere birçok sulak alanda daha doğrusu balığın yaşamını sürdürdüğü birçok yerde yapılmaktadır. Bir balıkçı için kullanmış olduğu malzemeler son derece önemlidir. Balıkları yakalamada kullanılan aletleri arasında demirbaşlar bulunmaktadır. Bu demirbaşlar arasında kamış vardır. Kamışlar oltamızdaki misinanın kıyıdan denizin iç kısımlarına doğru yol almasını ve balığımızı çekmemize yaramaktadır. İşlev açısından oldukça çok fayda sağlayan bu kamış içinde özel olarak tasarlanmış olan kamış çantası bulunmaktadır.

Kamış çantaları bir kamışın uzun süreli korunmasında etkilidir. Yine teknoloji ile ortaya çıkmış olan ve balıkçılık konusunda kendisini geliştirmiş olan marka olan lineaeffe kamış çantası son teknoloji ürünü olmanın yanı sıra dış dizayn açısından da oldukça şıktır. Lineaeffe kamış çantası belirli ebatlara göre üretilmiştir. Bu ebatları belirleyen özelliklerden birisi ide kamışlar için belirlenmiş olan standart bir boy aralığıdır.

Kamış çantaları değişik tasarımlarda olabiliyorlar. Bu tasarımlarda bir lineaeffe kamış çantasına iki kamış takımı yerleştirirken başka bir kamış çantasına da tek bir takım yerleştirebiliyorsunuz. Tamamen ihtiyaçlarınız ve bu ürün için ayırmış olduğunuz bütçeye bağlı olarak her kesim için düşünülerek hazırlanmıştır.

Lineaeffe kamış çantası aynı zamanda hassas kamışlar içinde özel olarak üretilmiş ürünlere sahiptir. Örnek verecek olursak spin avcılığında kullanacağınız kamış diğer kamışlara göre daha hassastı. Bu nedenden dolayı da kamış çantası da farklıdır.








Tüm Lineaeffe Kamış Çantaları İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder