16 Haziran 2014 Pazartesi

KALİTELER VE ETİKETLER

 KALİTELER VE ETİKETLER
 Etiket bir ürünün üzerine kar marjı da eklenerek ücretinin yazıldığı bir kağıttır. Fakat bu kağıt bizleri her zaman yanıltabilir. Doğru verilere ulaştırmayabilir bizleri. Bizim asıl amacımız uygun fiyatta iyi bir kaliteye sahip olmaktır. Bizler birkaç kullanımda atmak için bir ürünü almayız. Eğer ki bu şekilde bir kullanım yapacak isek fiyatı çok ucuz olsun isteriz.

Hani alanda alış veriş yapacak isek bu kural her zaman geçerlidir. Bir ürünün kalitesi onun fiyatını gerçekten belirler. Hele ki alış verişi balıkçılık alanında yapıyorsak kalite bizler için daha da önem arz etmektedir. Çünkü denizde kullanım yapılacağı için malzemelerimiz su hatta tuzlu su ile temas edeceğinden dolayı kolay yıpranma gibi bir durumlar karşılaşabilirler. İşte bu gibi durumlarla ürünü alır almaz değil de uzun süre kullandıktan sonra karşılaşmak isteriz.

Balıkçılıkta kullanılan malzemelerden olan okuma olta makineleri fiyatları değişiklik arz etmektedir. okuma olta makineleri fiyatları seçimlerinde Genel fiyatlar dışında büyük bir fiyat farkına sahip değildir ancak kalite arayanlar için oldukça farklıdır. Hem amatör balıkçıların hem de profesyonellerin seçimi olabilecek bir ürün olan okuma olta makineleri fiyatlarına bakacak olursak, en uygun fiyatta bir ürün ile başlayıp aynı zamanda da bütçenizi sarsmaması için 50 TL den başlayan bir fiyata sahiptir.

Okuma olta makineleri fiyatları, makinelerin özellikleri arttıkça fiyatı da artış göstermektedir. Bir makinede bilye sayısı önemlidir. Bilye sayısı 4 olan bir makine ile bilye sayısı 9 olan bir makinenin fiyatı oldukça farklıdır. Çünkü bu iki makinenin yapabildiği iş birbirinden farklıdır. 9 bilyeli bir makinenin çekim gücü oldukça güçlüdür. Fiyat farkı da bu gibi faktörlerden kaynaklanır.






Tüm Okuma Olta Makineleri İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder