14 Haziran 2014 Cumartesi

KÜÇÜK İŞTE BÜYÜK YARDIMCILAR

 KÜÇÜK İŞTE BÜYÜK YARDIMCILAR
 Balıkçılıkta kullanılan malzemelerin başında olta makinesi gelir. Olta makinesi 4 temel malzemeden oluşur. Bu malzemeler şu şekilde sıralanmaktadır. Olta makinesi, olta kamışı, misina ve iğnelerdir. Bu saymış olduğum tüm ürünler bir balıkçılıkta bir araya gelmesi gereken malzemelerdir. Her bir malzeme yapbozun birer parçası gibidir. Tek bir parça bile olmasa tablo oluşmaz. İşte balıkçılık malzemeleri de aynı şekildedir. Malzemelerin hepsi bir arada olmadığı sürece balık tutulamaz.

Olta takımlarının en aktif malzemelerinden birisi iğnedir. Aynı zamanda da olta takımının en küçük parçasıdır. Aslında balığı yakalayan parçası da denebilir. Bu parçaların oldukça kaliteli ve hata verme oranı çok az olmalıdır. okuma olta malzemeleri Bu özelliklerin hepsini barındıran da okuma balık malzemeleridir. Balıkçılıkta gerekli olan bütün ürünlerin oldukça ayrıdır. Kamış balığımızı yakalayan iğnenin takılı olduğu misina ile olta makinesi arasında bir aracıdır.

Bu kadar detaylı ve teferruatlı bir işlemden geçen balıkçılıkta hata oranını düşürmek için okuma balık malzemelerini görmek gerekmektedir. Olta makinesinin iyi olması için en 6 bilyeli olması gerekir. Bu da okumada vardır. Bir kamışın bizi yarı yolda bırakmaması için esnek yapıda olması gerekir ki balık ile mücadele ederken kırılmaması gerekir. Olta misinamızın hem sağlam olması gerekiyor hem de kamuflaj olması gerekiyor ki balık fark etmeden yeme gelip oltamıza takılsın. İğnemizin de sağlam olması gerekiyor ki balığı kaçırmasın.

Saymış olduğum özellikler sizlere imkansız ya da zormuş gibi gelebilir fakat okuma balık malzemeleri için hiçte zor bir durum değildir. Bütün bu özellikleri bu ürünlerle içinde barındırmaktadır. Kalitenin adresi olan bu marka sizler için en doğru ürünlerdir.






Tüm Okuma Balık Malzemeleri İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder