6 Haziran 2014 Cuma

ZODYAK BOT

 ZODYAK BOT
 İnsan denize çıktığın da unutulmaz ve bir o kadar da kendini güvende hissetmek ister. Eğer denize çıkmak istiyor ve denizin mavi suların da bir terapi eşliğinde zaman geçirmek istiyorsanız ve bunun da size maliyetli olacağını düşünüyorsanız bence yanılıyorsunuz. Eğer tekne kiralamak ya da satın almak oldukça gözünüzü korkutuyorsa gelin birlikte bir alternatif bulalım size.
Denize çıkıp keyifli zaman geçirmek için sadece tekne ya da gemi gerekli değildir. Öyle kaliteli ve uygun bir marka olan Zodyak botumuz size sunabileceğimiz ve oldukça da güven duyabileceğiniz bir bottur. Özellikleri bakımında birine birlikte bir göz gezdirelim CADET 260 ROLL-UP GRISS CLAIR şişme botumuz oldukça geniş özelliklere sahiptir. ZODYAK BOT seçimlerinde Botumuzun içi 172 cm iç uzunluğunda 160 iç genişliğindedir. 3+1 şişme bölümü vardır. 300 kg taşıma kapasitesi vardır. Taksit imkanları ile de ödeme kolaylığı sağlanmaktadır.
Zodyak bot ile denizin üzerinde çıkmak istediğiniz gezinti de size güvenli bir yolculuk sağlar. Genel de botlarımız 3 kişiliktir. Hep bütçeye uygun fiyatlarla sahip olabileceğin çok kullanışlı bir üründür.
Yapılan araştırmalar sonucunda Zodyak botun kalitesi oldukça ön plana çıkmıştır. İç genişliği ve uzunluğu ile oldukça içine malzemenizi yerleştirebilir içine isterseniz Zodyak botlar için tasarlanmış olan oturma bantlarından alabilirsiniz. İçerisine ekstra alacağınız oltanız, yeminiz şahsi eşyalarınız hatta tutacağınız balık kovanız için bile oldukça uygun durumdadır bot.
Diyelim ki gecenin dolunay olduğu ya da bol yıldızlı bir yaz akşamında yakamozların üzerinde gezintiye çıkmayı arzuladınız. Size bu nokta da çağımızın son ürünü olan Zodyak botumuz


yardımcı olacaktır. Kim çağın son ürünü ile arzu ve isteklerini yerine getirmek istemez ki. Tabi ki herkes
ile bunu gerçekleştirebilir.
Tüm İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder