24 Mart 2015 Salı

Tekne ve yat malzemeleri teknenin verimliliğini arttırır


Su üzerinde batmadan kalarak , suda hareket edip  ilerleme maksadıyla inşa edilen araçların genel adı Tekne’dir. Genel olarak tekneler polyester veya ahşap malzemeyle inşa edilir. Farklı malzemeler kullanılarak imal edilen teknelerde vardır. 
Daha çok turistik bölgelerde ticari amaç için kullanılan , amacı ticari bir faaliyet olan tekneler
gezi tekneleridir. Keyif , hobi amaçlı, su üstünde hızlı bir  şekilde hareket eden , eğlenmeyi amaçlayan teknelerde Sürat tekneleridir. Farklı noktalar arasında vasıta görevi gören teknelerde Yolcu tekneleridir. 
Dünyada farklı malzeme ve tekniklerle farklı amaçlar için üretilen yüzbinlerce tekne vardır. Ülkemizde de bu farklı amaçlarla kullanılan çok fazla tekne ve yat bulunmaktadır. Tekne kullanım amaçları farklı olsada , çeşitli tekneler bulunsa da hepsinde ortak olan özellikler vardır. Tekne ve yat ekipmanları bütün teknelerde bulunmak zorundadır. İyi bir tekne yardımcı tekne malzemeleriyle desteklenmelidir. Yurt dışında üretilip ithal edilen teknelerin yanı sıra ülkemizde de çok iyi tekneler üretilmektedir. 
Tekne malzemeleri de  hem yurt dışında üretilip ithal edilmekte hem de kendi ülkemizde üretilmektedir. Tekne ve yat kullanıcıları çok iyi bilmektedirler ki teknenin inşa malzemelerinin , markasının , teknik özelliklerinin yanı sıra teknenin üzerinde bulunan yardımcı destek  tekne ekipmanlarının kullanışlı , kaliteli , dayanıklı olması da  çok önemlidir.
Tekne ve yat ekipmanlarını bağlama – demirleme ekipmanları , bakım – boya malzemeleri , tekne ve yat için kullanılan kimyasal gereçler , dümen – kumanda sistemleri , elektrik ve elektronik parçalar , güvenlik gereçleri , güverte malzemeleri , havalandırma sistemleri , hırdavat –tesisat parçaları , kabin gereçleri , navigasyon cihazları, sintine, tatlı su mekanik parçaları , wc – pis su mekanik parçaları , yakıt sistemi … gibi bir çok parçayla sıralayabiliriz.
 Sitemizi ziyaret edip inceleyerek teknenize , yatınıza uygun bir çok tekne ve   yat ekipmanını tedarik edebilirsiniz.  Birçok tekne malzemesini sipariş  edebilirsiniz. Sipariş etmiş olduğunuz tekne ekipmanını istediğiniz adrese sipariş ederek teslim alabilirisiniz.


Kaynak:http://www.balikmarketim.com/tekne-malzemeleri-715 linkini tıklayarak kaliteli tekne ve yat malzemelerini inceleyebilirsinizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder