11 Kasım 2014 Salı

Trabucco Misinalar

 Su ürünleri avcılığında, sportif ve ticari balıkçılıkta misinalar yaygın olarak kullanılmaktadır. Kıyılarda, açık denizlerde ve diğer aklımıza gelebilecek bütün sularda olta avcılığında misinanın yeri de her malzeme gibi farklıdır. Farklı yere sahip malzemeler içinde farklı yerde bulunan markalar ile çalışmak başarıyı daha koyla getirecektir. Farklı yere sahip bir marka içinde trabucco olta misinaları direk akıllara gelen ürünler arasındadır.

Balıkçılıkta kullanılan misinaların yumuşaklığı veya sertliği kullanım olanakları açısından büyük bir yere sahiptir. Bu saymış olduğumuz özellikler balıkçıların dilinde fleksibilite olarak adlanmıştır. Misina balıkçılıkta beden aracı olarak isimlendirilir. Balıkçılık malzemesi olan trabucco olta misinaları düğümlenmeye dayanıklı şekilde tasarlanmaktadır. Düğümleme çeşitlerine göre misinaların kopma olasılıkları da en aza inmektedir.

Tutku amatör balıkçıların sayısında büyük bir artış olmasına etki etmektedir. Balıkçıların denizin derinlerinde kendi benlikleri ve iç seslerini dinlemesinin yanı sıra yakalamış oldukları balıkların soflarını renklendirmesi de vermiş olduğu ayrı bir güzelliktir. Sevgi ve büyük sabır gerektiren balıkçılık insan hayatında huzur vermesi açısından büyük yere sahiptir.

Zamanın yaratmış olduğu değişimler en çokta misinayı etkilemiştir. Misinalar ince uzun naylondan oluşan ve balığı çekmemize yarayan ip olarakta adlandırılmaktadır. Zaman yanlış avlanmalar sonucunda balıklarında korkularını arttırmıştır. Korkuları artan balıklar misinanın fark edildiği anda hemen kaçmakta ve yakalanması güç hale gelmektedir. Bunun önüne geçebilmek için trabucco olta misinaları şeffaflığı en aza indirgemişlerdir.

Mikro fiber liflerden çok katlı olarak, yan yana örülmesi ile birlikte teknolojinin son ürünü olmaktadır. Büyük balıklardan olan köpek balığı, ton balığı ve yayın balığı gibi güçlü balıkları yakalamada kullanılmaktadır.








Tüm Trabucco Olta Misinaları İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder