4 Kasım 2014 Salı

İtalyan Trabucco

 Bazı detaylara ufak bilgilere ihtiyaç duyulmaktadır. Sağlıklı bir şekilde ilerlenmesi için doğru bilgilerle ve malzemelerle başlanması gerekmektedir. Balıkçılığın temelinde ilk olarak doğa sevgisi ve tabiat sevgisi bulunması gereklidir. Balıkçılık demek su kenarından oltayı suya atıp beklemek değildir. Avlanılacak balığın bilinmesi, onun yaşadığı ortamı bilmek gibi ayrıntılardan geçer. Bu ayrıntıları yakaladıktan sonra sıra donanımlı bir malzemeye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu ihtiyaçlardan birisini trabucco olta kamışları ile giderebilirsiniz. Balıklarda bizim gibi canlılardır ve onların bazı tepkileri ölçmek ve avlanması konusunda birtakım şeyleri tahmin etmek çokta zor değildir.

Kamışlarda makinenin monte edilebileceği bölümlerle bulunmaktadır. Rahat bir şekilde makinenizi kamışınıza monte edebilirsiniz. Olta takımları içinde eskiden sadece sopa olan malzemenin değişimine ve kullanımına bakalım. Kamış olarak adlandırmış olduğumuz bu ürün piyasada birçok marka tarafından üretilmekte ve piyasaya sürülmektedir. Fakat trabucco olta kamışları bu anlamda diğer markalardan bir adım öne çıkan isimlerdendir. 1986 yılında balıkçılığa ciddi derece bağlı olan Roberto Trabucco tarafından kurulmuştur. O yıllardan bu yana çalışmaları titizlikle gerçekleştiren marka günümüzde de bu titizliği korumaktadır.

Bizleri kamışlar konusunda yönlendiren avlanılacak olan balık ve avlanma yeridir. Avlamak istediğimiz balık tekneden ve büyük bir balık ise işte o zaman kullanılacak olan kamışın oldukça sağlam ve boyunun da çok uzun olmaması gereklidir. Çıkrık kamışları bu avlanmalar için oldukça ideal denilebilir. Hem çıkrık makinalar hem de çıkrık kamışlar, trabucco olta kamışları içerisinde yer alan ürünler arasındadır. Sadece çıkrık kamışlarla sınırlı değil aklınıza gelebilecek olan bütün kamış türlerini içinde barındırmaktadır.

Bir balıkçının yanında olması gereken ve kullanıma ihtiyaç duyabileceği bütün ürünleri bünyesinde barındıran marka Avrupa standartları içerisinde üst düzeylerde bulunan kaliteye sahiptir. Balıkçıların en önemli malzemeleri arasında olan kamışlar alanında ise en ince ayrıntılı şekilde kaliteli şekilde üretmektedir.






Tüm Trabucco Olta Kamışları İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder