14 Kasım 2014 Cuma

Eurofish’in Ürünleri

 Balıkçılık işine başlayanlar için sadece hobi olmanın dışında çok farklı bir tutku haline gelmiştir. Tıpkı diğer uğraşlar, faaliyetler gibi sabır ve zaman ister. Sağlam adımlarla ilerlemek için en önemli kural sabırdır. Bu kuralların dışında sağlam bir araştırma gerektiren bir faaliyettir. Avlanmaya çıkmadan önce hangi balığı avlayacağımız, hangi dönemlerde avlanmalar yapılmakta bunları bilerek hareket edilmektedir.

Avlanmaya çıkmadan önce araştırılması gereken diğer bir konu ise kullanılacak olan malzemelerdir. Her bir avlanma tekniği ve balık için kullanılması ön görülen malzeme kriteri vardır. Bu kriterleri değerlendirme konusunda devreye giren markalar arasında eurofish balıkçılık markası da bulunmaktadır. Genel olarak balıkçılığın başlama ayı olarak eylül ideal bulunmaktadır. Balıkçılık konusunda ilerleyen avcılar eylül ayında kıyılar akın etmektedir.

Sağlıklı adımlarla balıkçılıkta ilerlemeyi hedeflemiş isek o zaman balıkçılığa doğru malzemeler ile başlamak ve sürdürmek gerekir. Doğru malzeme seçimini yapmak için piyasada bulunan markaları iyi araştırmak ve deneyimli olan balıkçıların engin tecrübelerinden faydalanmak gerekir. Eurofish balıkçılık konusundaki üretimlerinde yeni bir marka olmasından dolayı henüz yolun başındaki markalar arasında bulmak mümkündür.

Balıkçılık alanında iyi olmak istiyorsanız işte doğru malzemeler ile ilerlemeniz gerekir. Avlanma sırasında kullanmak için makine, misina, kamış gibi birçok malzeme vardır. Bu malzemelerin hepsi kullanılacak olan yere, balığa ve tekniğe göre değişiklik göstermektedir. Değişimi belirleyen unsurlar arasında balık büyük bir yere sahiptir. Önemli olan hedeflenen, belirlenen balığa uygun olan ürünleri seçmektir. Seçtikten sonra sağlam adımlar ile ilerlemek daha rahat olmaktadır.






Tüm Eurofish Ürünleri İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder