11 Kasım 2014 Salı

Eurofishin Misinaları

 Balıkçılıkta avlanmak adına yıllardır değişik malzemeler üretilmiş ve var olan malzemeler geliştirilerek günümüze kadar gelmiştir. İşte bu noktada balıkçılık malzemeleri arasında sadece tek başına alındığı zaman avlanmaya gidilebilecek olan malzeme misinadan başkası değildir.

Piyasada kullanılan misinalar piyasada oldukça çok çeşitlilikte bulunmaktadır. Bu çeşitlilik içerisinde eurofish olta misinaları balıkçılık sektörüne yeni başlayan markalar arasında yerini almaktadır. Bugün hemen hemen bütün kullanılan misinalar sentetik malzemelerden üretilmektedir. Bu maddeden üretilmesi onun hem sağlam bir yapıya sahip olmasını hem de daha esnek olmasına katkı sağlamaktadır.

Kullanılan misinaların güçlerinin artması için ana malzemenin yanına başka malzemelerde kullanılmaktadır. Kullanım olanakları açısından geniş bir faaliyet alanı vardır. Alanının bu kadar geniş olması misina üretimi yapan firmaların sayılarında artışa yol açmıştır. Eurofish olta misinaları yeni doğan ve gelişmekte olan markalar arasındadır.

Bizler için misinayı farklı yapan onun ince bir ipten ibaret olması ve bu ince ipin kendisinden büyükçe güçler sarf etmesidir. Bakıldığında bu ince ipler, yanında durduğumuzda bile bizlerden büyük olan balıkların avlanmasında kullanılmaktadır. Sadece balıkçılıkta değil aynı zamanda doğa sporları arasında olan paraşüt ile atlamada, dağcılık iplerinde vb aktivitelerde yoğun olarak kullanılan bir malzemedir.

Kullanım alanı geniş olsa da büyük bir kullanımı balıkçılık sektöründe gerçekleşmektedir. Piyasada üretim yapan firmaların ve bu firmalardan olan eurofish olta misinaları da misinanın esnek ve aynı zamanda da güçlü bir yapıya sahip olması gerekir. Bir diğer konu ise kullanılan misinanın, balık ile mücadele sırasında kopmadan bu güç karşısında direnç göstermesi gereklidir.








Tüm Eurofish Olta Misinalarıİçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder