12 Kasım 2014 Çarşamba

Eurofish Sahteler

 Tatlı ve tuzlu sularda balık avcılığı için tasarlanmış ve aynı zamanda balıkçıların büyük ölçüde işine yarayan, silikondan ve metalden yapılan küçük balıklara sahte balıklar denmektedir. Hem tatlı sularda hem de tuzlu sularda kullanmak için tasarlanan bu ürünler balıkların beslendikleri canlılar temel alınarak tasarlanıp üretilen ürünlerdir.

Değişik avlanmalar için üretilen yeni silikon markaları arasında eurofish sahte balıklar hem tatlı sularda hem de tuzlu sularda kullanılmaktadır. Tuzlu su balığı olan ve lezzeti konusunda birçok kişinin tercihi olan levrek avcılığında kullanılan bir sahte balık aynı zaman da tatlı su balığı olan sudak avında da kullanılabilir.

Balıkçı için bir ürünün süreklilikle kullanılması aranılan özellikler arasındadır. Eurofish sahte balıklar ve diğer bütün markalarda olan sahteler üretilirken bazı kriterler göz önüne alınarak üretilmektedir. Kullanılacak olan bölgenin suyu oldukça önemlidir. Suyun berraklığı, derinliği gibi etkiler önemlidir. Derin olan sulara, sığ olan sulara göre farklı sahte balıklar üretilmektedir. Aynı zamanda da bulanık suda kullanılan sahte balık ile berrak suda kullanılan balığın renkleri de değişiklik göstermektedir.

Kullanacak olduğumuz sahte balığın, avlamak istediğimiz balığın besin çeşitleri arasında olması oldukça önemlidir. Henüz çok fazla çeşide sahip olmayan eurofish sahte balıklar giderek ürünlerinin çeşitliliğini arttırmaktadır. Denizlerde birçok balığa hitap edebilecek çeşitlilikte sahte balıklar piyasada üretilmektedir.

Balıkçılar için sahte balıkların faydaları saymakla bitmeyecek ölçüdedir. İlk olarak muhafaza etme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Aynı zamanda piyasada arandığı zaman bulunma şansı canlı yemlere nazaran daha fazladır. Bu şekilde avantajlara sahip olması onun tercih edilme nedenlerini büyük ölçüde açıklamaktadır.








Tüm Eurofish Sahte Balıklar İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder