4 Kasım 2014 Salı

Balıkçılıkta Trabucco

 Bir insanın balıkçılığa tutku ile bağlı olması sonraki yıllarda ilerlemesini ve hatta dünya markaları arasında yerini almasına bile ilerleyebilmektedir. Günümüzde birçok markaya baktığımız zaman kurucularının büyük bir balık tutkusu ile bu işe başladıklarını görmekteyiz.

Her alanda olduğu gibi balıkçılık sektöründe de düzenlenmiş olan turnuvalarda kullanılan ürünler arasında trabucco
marka ürünler genel olarak birincilik koltuğunu almaktadır. Aynı zamanda bir markanın bulunduğu yeri koruması da gereklidir. Bu anlamda yenilikçi ve geliştirici çalışması sayesinde şampiyonluk koltuğunu korumaktadır.

Olta takımları içinde eskiden sadece sopa olan malzemenin değişimine ve kullanımına bakalım. Kamış olarak adlandırmış olduğumuz bu ürün piyasada birçok marka tarafından üretilmekte ve piyasaya sürülmektedir. Fakat trabucco bu anlamda diğer markalardan bir adım öne çıkan isimlerdendir. 1986 yılında balıkçılığa ciddi derece bağlı olan Roberto Trabucco tarafından kurulmuştur. O yıllardan bu yana çalışmaları titizlikle gerçekleştiren marka günümüzde de bu titizliği korumaktadır.

Balıkçılık alanında kullanılan olta makinaları konusunda yenilikler ile tanışmak ve yeni modellerle çalışmak istiyorsanız kesinlikle trabucco ile tanışmanızda fayda vardır. Makinanın dönme hızından ve makaranın gücünden sorumludur. Makinaların büyüklüklerini ve özelliklerini belirleyen hedeflenen balık, avlanma yapılacak olan mera ve kullanılacak olan yem olta makinalarında etkilidir.

Markanın ürünleri sadece tek bir çeşitten değil sizlerin kullanım ve zevklerinize göre farklı ürün yelpazesi de mevcuttur. Müşteri memnuniyeti ve tatmin edilmesi markanın önde gelen çalışma prensipleri arasında bulunmaktadır. Rekabet piyasasında büyük ölçüde gelişmeler gösteren markanın ilk hedefi balıkçının başarısıdır.







Tüm Trabucco Ürünleri İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder