9 Ekim 2014 Perşembe

Daiwanın Makinaları

 Başarılı bir balıkçılık için önemli olan kaliteli ve teknik olarak uygun malzemeler kullanmaktır. Balığa başlamanın ilk, temel kuralı kaliteli ve özellikler avlanma tekniğimizi karşılayan balıkçılık malzemeleri ile başlamaları oldukça mühimdir. Kendinize ve amacınıza uygun olacak şekilde seçilen malzemeler balıkçılık konusunda bizlere oldukça zevk verecektir.

Oldukça çok modele sahip olan daiwa makinalar incelendiği zaman tamamen balıkçıların ihtiyaçlarına yönelik hazırlanmışlardır. Sportif balıkçılıkta zorlukların artması ile piyasada bulunan markalarda değişik modeller bulunmakla birlikte makine konusunda daiwa uzmanlaşmış markalar arasındadır. Balıkçılıkta zorlukların gelişmesi ile markalarda da alternatif çözümler üretilmektedir. İşte daiwa makinalar konusunda da sınırları zorlayan ve iyileştirici performans geliştiren teknik özellikler üretmekte olup değişen çağa ayak uydurmaktadır.

Tekneden kullanımlar içinde çıkrık makinalar üreten daiwa T kanat sistemini geliştirmiştir. Gelenekse silindir sisteminde döküm performansı artmaktadır. Olta makinaların da genel olarak sürtünmelerden şikâyetçi olunmaktadır. Daiwa makinalar bu sürtünme konusundaki şikâyetler de çözümler üreten marka olmaktadır. Çok fazla modele sahip olan makinaların her birisi teknoloji mühendisleri tarafından ince elenip sık dokunarak hazırlanmaktadır.

Büyük ve güçlü balıklar için özelliklede Norveç’ te avlanılan pisi balığını avlamada yoğun şekilde kullanılan makinalar tasarlanmaktadır. Tuzlu suyun makine ile teması halinde ne kadar zarar verici olduğunu hepimiz bilmektedir. Bunun gibi zarar verici özellikleri de bertaraf edici şekilde geliştirilmiştir. Bu tarz makinalarda digital derinlik göstergesi sayesinde daiwa makinalar teknoloji ile eş zamanlı ilerleme kat ettiklerini göstermektedir.






Tüm Daiwa Makinalar İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder