9 Ekim 2014 Perşembe

Daiwanın Kamışları

 30 yılı aşan deneyimleri ile balıkçılık sektörüne ışık tutan bir firma olması ile tercih edilen balıkçılık markası arasında yerini almaktadır. Tabi buna satış sonrası hizmetleri de işin işine katarsak balıkçıya son derece fayda katan bir marka haline dönüşmüştür.

Değişik ve oldukçada donanıma sahip olan daiwa kamışlar balıkçılık sektöründe kullanılan pek çok avlanma yöntemi konusunda üretilmektedir. Hemen hemen çoğu balıkçının kamış ile avlanmasında kıyıdan ya da tekneden yapılan avlanmalar için tasarlanan farklı ürünlere sahiptir.

Ülkelerde bulunan nehirler, göller ve denizler farklı yapıya sahiptirler aynı zamanda bu sularda yaşayan balıkların özellikleri de değişiklik göstermekte olup daiwa ürünleri konusunda Avrupa ülkeleri için farklı kamışlar geliştirmektedir. Sportif balıkçılığın değişik gelişimleri ile piyasada bulunan marklarda gelişimlere ortalık yapmaktadır.

Balıkçılık sektöründe kullanılan malzemeler konusunda iğneden ipliğe kadar bütün ürünlerin üretimini gerçekleştiren daiwa kamışlar, bir balıkçının kalbi olarakta tabir edebileceğimiz kamışlar alanında da bizlere oldukça fayda sağlamaktadır. Balıkçıların kullanımları için değişik şekillerde oluşturulmaktadır. Oldukça popüler kamışlara sahip olan markada teleskopik kamış, parçalı kamış, tek parça kamış başlığı altında bulunan kamışlara sahiptir. Aynı zamanda da surf, spin, jig, beklemeli avlanma yöntemlerine özgü kullanılabilecek şekilde kamışlar üretim sıralamasında en başta gelmektedir.

Kamışlarda önemli olan diğer temel bir etken ise hassasiyetidir. Kullanacağımız kamış ne kadar hassas olursa avlanmada o kadar başarılı olunabilir. Her avlanma tekniğinde farklı hassasiyete sahip olan kamışlar spin ve surf avcılığının yanı sıra jig avcılığı içinde farklı ürünlere sahiptir. Bu kamışlar birçok balıkçının takdirini kazanarak desteğini almıştır. Bu kamışların dış yüzeyleri de oldukça şık bir görünüme sahiptir. Sonrasında zamanında getirdiği deneyimlerle doğru ürün seçimlerinde başarıya ulaşılacaktır.








Tüm Daiwa Kamışları İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder