9 Ekim 2014 Perşembe

Daiwa Misinalar

 Bir takım misinalar kullanılacak olan balığa ve denize göre değişiklik göstermektedir. Bunun nedeni ise kullanım alanlarına göre ihtiyaç duyulan özelliklerin değişiklik göstermesidir. Piyasada çeşitliliği olan birçok marka gibi daiwa misinalar da bu ihtiyaçlara karşı cevap vermektedir. Misinaların kendi içlerinde bazı özelliklere karşı ayrıldığını belirtmiştik. Bunların ilk sırasında monofilament misinalar gelmektedir.

Naylon ve benzeri karbon zincir tabanlı materyallerden üretilmektedir. Bu üretilenlerin içinde daiwa misinalar yerini alan misinalar arasındadır. Her açıdan büyük sağlıklara sahip olan bu misinalar ihtiyaçlara yönelik üretilmektedir. Sağlamlıkları, esneklikleri ve balıkçı için fayda sağlayacak birçok özellikte misinalar tasarlanmaktadır.

Ultra viole ışınlarına karşı duyarlı olan bu misinalar daiwa misinalar içinde bulunan çeşitler arasındadır. Akabinde gelen tür ise örgü misinalardır. Bu tür ise; çok ince olan monofilament misinanın ya da diğer misinaların bir araya gelerek örülmesi ile elde edilen türlerdendir. Misinada dayanıklılık ön planda olmakla birlikte balıkların artan ürkekliği karşısında görünmezliği de önemli seçenekler arasında gelmektedir. Bu anlamda görünmezlik konusunda da sınırları bir hayli zorlamaktadır.

Güzel bir balıkçılık geçirmeniz için aklınızda en küçük soru işareti kalmaması oldukça önemlidir. Soru işaretlerinin olmaması için soruların cevaplanması en temel unsurdur. Kıyıdan ve tekneden olmak üzere iki avlanma yeri içinde kullanım sağlanabilir. Aynı zamanda da su geçirmeyen özelliğe sahip olanları da mevcuttur. Fiyatlar konusundaki incelemelerinizi sitemizden yapabilirsiniz.






Tüm Daiwa Misinalar İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder