11 Temmuz 2014 Cuma

Shimanonun Setleri

 Balıkçılık hayatı boyunca olmazsa olmazlar arasında yerini alan ve balıkçılığın ana damarı olan olta setleri vardır. Ayrı ayrı satılmasının yanında setler halinde olanları da mevcuttur. Teknolojinin değişmesi ile birçok alanda alınan yolun ardından balıkçılık alanında da yol alınmıştır.

İşte balıkçılığın olmasa olmazları arasında yer alan malzemeler şunlardır; olta makinesi, olta kamışı, olta misinası, yemi ve fırdöndüsü olmak üzere çeşitlenmiştir. Son yıllarda bunların set olarak üretilenleri de mevcuttur. Bu üretimleri yapan markalar arasında shimano da yerini almaktadır. Shimano setler içinde olta makinesi, olta kamışı ve misinası olmaktadır.

Bu setlerin içinde bir balıkçının işine yarayabilecek malzemelerin demir başları yer almaktadır. Shimano balıkçılık konusundaki üretimleri 1970 li yıllarda başlamıştır. Daha sonra ki yıllarda ise shimano setler konusunda gelişim göstermiştir. Balıkçılık ilerledikçe çeşitli ürünler ve de kombinler yapmak her zaman firmaların avantajına olan bir durum olmasında dolayı shimano da bu konuda gerekeni yapmaktadır.

Japon ürünü olan shimano aynı zamanda balıkçılık konusunda da Türkiye de gayet çok kullanılmaktadır. Bununla birlikte Asya kıtasında da yaygınlaşmıştır. Üretiminde balıkçılık malzemeleri konusunda yeni üretimlerle her zaman canlı olan marka shimano setler konusunda da adımlarda bulunmuştur.

Firma tarafından setler oluşturulurken avlanma tekniğinize göre oluşturulmaktadır. Buna örnek verecek olursak avlanma tekniğiniz spin ise setin içinde bulunan makine ile kamış spin avcılığına göre üretilmiş ürünlerden olmaktadır. Shimano setler de aynı şekildedir. Önemli olan bu iş için ne kadar bütçe ayırmış olduğunuzdur. Eğer ki balıkçılığa iyi düzeyde bir set ile başlamayı düşünürseniz shimano setler sizin için uygun olacaktır.








Tüm Shimano Setler İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder