15 Şubat 2014 Cumartesi

Olta fiyatları

Her markanın kendine has modelleri vardır. Bu markalar belli bir kalite standardına sahip olmaya bilir. Bu sistemle her keseye uygun fakat aynı marka ürünleri satılması söz konusu olur. Olta kamışları bir çok özelliğine göre fiyat değişimi gösterirler. Karbon yapısı, hafiflik, mukavemet özelliği, marka ismi gibi özellikleri fiyatlardaki değişimleri etkiler.
Örneğin bir kamışın karbon miktarı ne kadar fazla ise mukavemet özelliği ve kalitesi o kadar iyidir demektir. Çok bükülme yapmaz ve atış mesafesi yüksektir. Haliyle böyle bir modelin fiyatı da yüksek olacaktır. Kamışlarda kullanılan yüksüklerin kalitesi, paslanma özelliği de önem teşkil eder. Bundan sonra ise kamışın kaç parçalı olduğu ve ne için üretildiği önem kazanır. Çok parçalı ve ya az parçalı kamışlar, boylarına göre önem kazanır ve buradan itibaren de kaç atarlı olduğu önem kazanır.
Aynı ürünün ya da serinin farklı boy ve atarlı olanlarının arasında çok bir fark yoktur. COLMIC SNAPPER
150/6'20LBS OLTA KAMIŞI JIGGING 420 Lira iken, COLMIC SNAPPER 250/5'3"30LBS OLTA KAMIŞI JIGGING KAMIŞININ fiyatı 450 liradır. Bunun yanı sıra Lineaeffe, Shimano, Okuma, Daiwa, D.A.M gibi markalar da ülkemizde tanınan ve kaliteli markalar olarak bilinirler. Okuma Salina modelleri en bilinen kaliteli ürünlerdir. Salina serisinden fiyatlat 100 Lira ile 1000 Lira arasında değişiklik göstermektedir. Shimano Markalı ürünlerde bu gün ülkemizde çok satılmaktadır. Özellikle Beasmaster serisinin fiyatları 300, 350 lira ve üstündedir. Fakat kaliteli ve sağlam ürünlerdir.

 http://www.balikciadasi.com/
 http://www.balikmarketim.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder